fbpx

Sa ne cunoastem

Cine suntem si de ce ar trebui sa lucrezi cu noi

Razvan - CEO CreditulTau.ro

Povestea noastra

Numele meu este Razvan, sunt de profesie economist si chiar daca inca de mic copil imi placeau cifrele, pasiunea pentru domeniul bancar a inceput sa prinda contur odata cu contractarea primului meu credit bancar ipotecar, cand, nestiind ca exista aceasta meserie de broker de credite, am inceput sa fac prospectarea singur si sa alerg de la o banca la alta, in speranta ca voi obtine o oferta mai buna. Ulterior am cochetat si mai mult cu idea de produse financiare, iar in cele din urma mi-am dat seama ca imi place acest domeniu si ca pot impartasi si altora din pasiunea mea.

Astazi, imi propun sa contribui la educatia financiara a tinerilor si sa ii consiliez in gasirea celor mai bune variante de creditare, atat pentru locuinta proprie cat si pentru eventuale investitii.

De ce este important sa alegem o oferta financiara buna? Pentru ca, de cele mai multe ori, suntem “prinsi” in acest credit 30 de ani si este important sa dormim linistiti cu gandul ca am luat o decizie inteleapta inca de la inceput.

Astfel, ca broker de credite, studiez ofertele bancilor in permanenta si consiliez clientii spre cele mai potrivite produse bancare. Primesc de multa ori intrebarea: “Care este cea mai buna oferta din piata?” Iar raspunsul este simplu: depinde… depinde de sursa de venituri, de gradul de indatorare, de suma contractata, de vechimea in munca si multe altele.

Astfel, nu exista cea mai buna oferta, exista cea mai potrivita oferta pentru persoana cu care stau fata in fata.

Sunt aici sa va ajut in drumul acesta care nu este deloc complicat.

Misiunea noastra

“Un client fericit acum, o relatie pe termen lung construita”

Ca si in investitii, suntem adeptii relatiior pe termen lung. Asadar misiunea noastra este sa multumim clientii in cel mai mic detaliu, astfel incat acestia sa ne ramana parteneri pe viitor. Construim relatii pe termen lung si suntem adeptii sintagmei ca un client fericit este un client care ne va fi alaturi in aceasta colaborare si pe viitor.